NOVICE

Preživite Velikonočne praznike v Prekmurju

20.03.2013 | 12.18

V obdobju pred in med velikonočnimi prazniki je na tematsko primerno in pestro dogajanje v Prekmurju. Med izletom ali kratikimi počitnicami v prebujajoči se pomladi, vam torej v naši reigiji ne bo dolgčas.
Če ste bolj ustvarjalnega karakterja se lahko že prihajajočo soboto odpravite na Grad na Goričkem, kjer pripravljajo tradicionalne velikonočne delavnice, kdo ve - morda pa vas bo navdušilo polstenje volne ali pa katera druga mojstrovina iz preteklosti. Prav tako pa ponujajo obisk velikonočne delavnice v vasici Martjanci v neposredni bližini Moravskih toplic, kjer se bodo posvetili velikonočnim izdelkom.
Za ljubitelje kulinarike je priporočljiv obisk hotela Radin v Radencih, kjer prirejajo27. 3 razstavo kulinaričnih dobrot.
Ljuibtelji spominkov in domačih živilskih izdelkov bodo prišli na račun 28. 3. v Moravskih toplicah, kjer bo potekal velikonočni sejem s stojnicami.
Na velikonočno sobota pa lahko občudujete velikončne prihe - po naše remenke v hotelu Vivat, kjer bodo na razstavi predstavljali še druge domače izdelke.
Za lažjo odločitev pa si lahko ogledate prekmurske prihe iz razstave, ki je potekala prejšnji vikend v Dobrovniku. Morda vas navduši poleg pirhov tudi narodna noša!
 

1 / 5

Pokličite nas

04.12.

delno oblačno

-2 / 4

05.12.

oblačno

1 / 6

06.12.

oblačno

3 / 8

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Katere turistične znamenitosti bi najraje obiskali v Prekmurju

 Lendavski stopl

 Grad na Goričkem

 Mlin na Muri

 Plečnikova cerkev

 Bukovniško jezero

 Orhideje